" /> BOOM Art in the ROOM!

HOME -

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

nl en

UITVERKOOP 20% korting

  20-09-2018  

Het is weer zo ver! Ik ga weer eens gek doen......! Om ruimte te creëren in mijn atelier ga ik afscheid nemen van mijn schetsen/studies. Dit zijn schilderijen op een kleinere doeken die ik maak als demonstratie tijdens mijn vele workshops of schilderijen die dienen als studie voor de grotere originelen. Formaten 50x70 cm, 60x80 cm, 70x100 cm. etc. Wellicht was je er bij toen het doek gemaakt was en wil je hem hebben of vindt je het super leuk een echte "Wine" aan de muur te hebben! GRIJP JE KANS!! Voor een leuke prijs hang je het hele huis of kantoor vol! Op de achterzijde schrijf ik nog een leuke persoonlijke boodschap! Er is in mijn Gallery keuze uit meer dan 100 kunstwerken in verschillende uiteenlopende thema's en kleuren. Mocht je daar eens een kijkje willen nemen neem dan even van te voren contact op...

Lees meer

Nieuwe werken

  19-09-2018  

In de loop van volgende week worden er weer nieuwe werken op de Webwinkel geplaatst. Wine is altijd bezig met het maken van nieuwe creaties. Onlangs heeft Wine een bezoek gebracht aan Berlijn voor een LiveArt Performance. Hier is hij enorm geinspireerd en heeft nieuwe werken gemaakt.

Lees meer

U bent altijd welkom in mijn Gallery - wel even een afspraak maken.
Welkom Art-lover,

Geniet van mijn On-line Art Gallery. als je het echte werk wil bekijken ben je altijd welkom in mijn Gallery te Roosendaal.
Wel graag even een afspraak maken 06-13889730 of email: art@geoffreywijn.nl


Grtz, Geoffrey Wine